Entrenadors

Entrenadors/ tècnics

MªCarmen Vidal

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Entrenadora nacional de Club d’Atletisme per la RFEA.

Màster en Recuperació Funcional de l’Activitat Física i l’Esport.

Atleta medallista en campionats nacionals en totes les categories i en llistes esportistes d’elit durant 15 anys. Atleta internacional fins categoria sub23.

Daniel Anglés

Entrenador Nacional de Club d’Atletisme per la RFEA.

Atleta medallista en campionats nacionals totes les categories i en llistes esportistes d’elit durant 15 anys. Atleta internacional fins categoria sub23.

Joan Estruch

Monitor nacional d’atletisme  per la RFEA.

Atleta medallista en campionats nacionals totes les categories i en llistes esportistes d’elit durant 15 anys. Atleta internacional fins categoria sub23.

Andrea Benedito Monitora Nacional d’Atletisme per la RFEA, Sagunt 2017Atleta en actiu, velocista i llançadora,  i medallista en Campionats nacionals tant a nivell individual com per equips.

Estudiant de grau en Dret  a la UJI.

Marc Carbó

Data naixement: 8/12/1998

Monitor nacional d’atletisme per la RFEA, Sagunt 2017.

Atleta especialista en velocitat i tanques.

Estudiant de grau d’enginyeria mecànica en la UJI

Victor Orduña

Máster Oficial d’Alt Rendimient i Acondicionamient Físic i de Força (UCAM). Llicenciat en Ciències de l’Actividat Física  i l’esportEntrenador nacional de club d’atletisme per la RFEAEspecialista en Entrenament de la Força i Acondicionament per la NSCA (CSCS®)Certificat de fisiología aplicada al rendiment esportiuAtleta en actiu, medallista en campionats nacionals en totes les categoríes.Atleta internacional junior (Sub 20)

Manel Torla

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’EsportDiplomat en Magisteri d’Educació Física. Entrenador Nacional de Club d’Atletisme per la RFEA. Atleta medallista en campionats nacionals en totes les categories. Atleta internacional fins categoria sub23. Medallista internacional en categoria Junior (Sub 20)